Nový odolný chytrý telefon 5G Cat S53 a mobilní internetový hotspot Cat Q10 5G pro spolehlivé vysokorychlostní připojení

Bullitt Group, globální držitel licence na telefony Cat, dnes představuje dvě nová zařízení 5G – nový telefon Cat S53 a svůj první odolný mobilního hotspot Cat Q10i. Tato nová 5G zařízení značky Cat  poskytují výrazně vyšší rychlost stahování a odesílání, což je velmi důležité pro mnoho oborů a odvětví, kde potřebují odolnou mobilní techniku.

Přístup k vysokorychlostnímu internetu je klíčový pro každé nové staveniště, logistický tým, který využívá k řešení dodávek elektronické obchody, pro inteligentní sklady a pro každou práci, která se opírá o rozhodnutí založená na datech. Podle studie McKinsey má digitalizace produktů a procesů velký dopad zejména na stavebnictví, kde se stále více spoléhá na rozhodnutí a spolupráci na základě dat. Bez přístupu celého týmu k vysokorychlostním datům se každodenní provoz zpožďuje a narušuje v širokém spektru činností - od výstavby a správy inteligentních budov až po projektové řízení.

Potřebné vybavení ale není vždy dostupné pro všechny členy týmu a hned od začátku projektu. Tento problém řeší Cat Q10, protože dokáže k vysokorychlostní 5G síti bezpečně připojit až 32 zařízení (i 4G a Wifi), což zajišťuje optimální produktivitu od samého začátku.

Cat S53

Cat S53 jako první vysoce odolný 5G telefon poskytuje vysokorychlostní a spolehlivé připojení. Ať už je to potřeba pro zvýšení produktivity na rušném staveništi, přístup ke sdíleným pracovním dokumentům nebo jen volání. Cat S53 je také nabitý užitečnými funkcemi a designovými vylepšeními. Vše je chráněno odolností s certifikací Mil-Spec 810H, kterou jsou telefony Cat proslulé.

Mezi nové funkce patří velká 6,5palcová HD+ displej, díky němuž je smartphone dokonalým nástrojem pro sledování a sdílení videa nebo snímků pořízených vysoce kvalitním 48MP fotoaparátem Sony. O tento větší displej se nemusíte bát, je chráněna silným zapuštěným tvrzeným sklem, které je vysoce odolné proti poškrábání a nárazu. Cat S53 byl testovaný v provozu a v terénu, je schopný odolat opakovaným pádům i negativním vlivům venkovního prostředí.

Nejnovější telefon Cat je vybaven ultra jasnou svítilnou, umístěnou nahoře, kterou lze zapnout bočním programovatelným tlačítkem a okamžitě osvětlit tmavý pracovní prostor. Má baterii s velkou výdrží, takže si nemusíte dělat starosti s neustálým hledáním zdroje energie. Podporuje 18W rychlé nabíjení a bezdrátové nabíjení Qi. Jeho design je přizpůsobený účelu, takže jej lze snadnou uchopit i v rukavicích, obsahuje take nástavec na šňůrku pro bezpečné uchycení. Snímač otisků prstů je ergonomicky umístěný na zadní straně pro maximální použitelnost při práci.

Cat S53 je telefon, který lze bez obav ušpinit blátem, upustit nebo nechat na dešti. Telefon, pomocí kterého můžete v jeden okamžik streamovat vysoce kvalitní video na velkém jasném displeji, ale v dalším okamžiku ho hodit do brašny nebo krabice s nářadím.

Cat Q10

Cat Q10 5G je mobilní internetový hotspot, který poskytuje spolehlivé a rychlé připojení pro více zařízení, zejména venku. Díky robustnímu provedení je totiž odolný vůči povětrnostním vlivům.

Je snadno přenosný a má nespočet využití pro firmy i jednotlivce.

Ať už jde o bezpečné a vysokorychlostní připojení na vzdálených staveništích, udržení spojení s týmem, který cestuje, nebo zajištění stabilního připojení u venkovních akcí, Cat Q10 zajistí bezpečnou konektivitu. Může dokonce poskytnout rekreačním objektům a pohostinským zařízením dříve nedostupné širokopásmové připojení.

Cat Q10 je také neocenitelný pro rodiny a jednotlivce na cestách nebo v prostředí, kde se nelze spolehnout na WiFi sítě. Je perfektní pro připojení celého kempu, využití u bazénu k pobavení všech na dovolené nebo pro práci z nové zahradní kanceláře. S Cat Q10 lze k vysokorychlostní 5G síti připojit i 4G zařízení nebo přístroje připojitelné pouze přes WiFi, takže můžete přehrávat hudbu, streamovat videa, udržovat rodinu ve spojení a spolehlivě pracovat z domova nebo z dovolené bez ohledu na povětrnostní podmínky.

Rychlé a snadné nasazení Cat Q10 dokáže bezpečně připojit až 32 zařízení najednou. Nabízí také větší zabezpečení a kontrolu soukromí než veřejné hotspoty Wi-Fi – a to jak prostřednictvím několika režimů zabezpečení a šifrování WiFi, tak inherentních výhod používání soukromé zabezpečené sítě.

Jeho portabilitu zvyšuje baterie s dlouhou životností, která udrží připojená zařízení online až 10 hodin při nepřetržitém používání. Uživatelé navíc mohou vyjmout a vyměnit baterii, čímž se prodlouží doba, po kterou zůstane Cat Q10 napájený mimo dosah nabíjecího zdroje.

Na českém trhu bude telefon Cat S53 dostupný od 8.8. 2022 za doporučenou maloobchodní cenu 12 499 Kč. Odolný mobilní hotspot Cat Q10 bude k dispozici v druhé polovině srpna za předběžnou doporučenou cenu 10 299 Kč.

Video k mobilnímu internetovému hotspotu Cat Q10 najdete zde: https://www.youtube.com/watch?v=fjKI394-N7c