Co o ženách prozradí volba spodního prádla?

Výběr dámských kalhotek velmi souvisí se stylem. To, co se žena rozhodne obléknout pod svrchní oděv, ale také hodně vypovídá o její osobnosti. Dáváte přednost pohodlí před sexy krajkou? Právě to, jaké kalhotky preferujete, odhaluje i to, jaká žena jste. Co tedy o vás volba spodního prádla prozradí?

Dámské trenky

Ženy, které preferují kraťásky nebo dámské trenky, jsou vyznavačky sportovního stylu, a zároveň mají rády pohodlí a nespoutanost. Oblékají se hlavně pro sebe a podle toho co se jim líbí a vyhovuje. Takové ženy jsou zároveň vůdčí typy, inovativní, charismatické a zároveň společenské a přátelské. Na prvním místě je pro ně pohodlí, milují jídlo a nemají čas plýtvat nákupy na drahé, zdobené či těsné krajkové kalhotky.

„Dámské kraťasy nebo také trenky jsou stále populárnější právě díky pohodlí, které ženám nabízejí. Dnes už je nosí ženy nejen na spaní nebo ve volném čase, ale i jako běžné spodní prádlo či při sportu,“ říká Adam Rožánek, zástupce české značky spodního prádla Styx.

Tanga

Tanga nosí hlavně potvory, o tom není pochyb. Tyto ženy nikomu nic nedarují, jsou divoké a nespoutané. Jsou oblíbené v kolektivu a hlavně mezi přáteli, jsou zároveň sexy a provokativní. V každém vztahu se drží hlavně svého a nikdy se nebojí promluvit.

O řád výš jsou pak tzv. g-string kalhotky, které nosí velmi provokativní ženy, které se nebojí ukázat své přednosti a mají rády společnost mužů.

„V současné době jsou v této sekci velmi oblíbené tzv. brazilky. Ty nabízejí zlatý střed mezi klasickými tangy a kalhotkami, takže odhalují pozadí jen napůl. Dávají tak vyniknout dámským křivkám,“ říká Petr Polák, zástupce obchodů se spodním prádlem a e-shopu Trenýrkárna.cz.

Klasické kalhotky

Ženy vyznávající klasiku mají rády pohodlí a čistotu. Jsou konzervativní, nemají rády změny ani překvapení. Nesnášejí klepy a občas jim chybí trpělivost. Jsou rády ve víru dění, ale ne středem pozornosti. Jejich vysněný život je odpočívat na pláži, usrkávat koktejl z kokosového ořechu a nechat starosti smýt v oceánu.

„Kalhotky v klasickém střihu patří ke klasice, která je mezi ženami stále velmi populární. Pro ženy, které preferují tento styl, je zároveň důležitý také použitý materiál, který volí nejčastěji přírodní a pohodlný, jako je 100% bavlna,“ říká Adam Rožánek, zástupce české značky Styx.

Kalhotky „babička“ styl

Babičkovské kalhotky, tzv. bombarďáky nosí nejčastěji ženy, které preferují pohodlí a nezajímá je, kdo si o nich co myslí, ale zároveň také ty, které maskují své plné křivky jako ve filmu Deník Bridget Jones.

„Stahovací kalhotky dnes už nepatří mezi nepříjemné prádlo, naopak nabízí řadu zlepšení, což je především střih a materiál. Oblíbené jsou stahovací kalhotky z bambusového vlákna,“ uzavírá Petr Polák, Trenýrkárna.cz

Image foto, dámské trenky STYX

Adam Rožánek, spolumajitel značky Styx