Univerzální konferenční soundbary Biamp Parlé pro malé a středně velké konferenční místnosti

Spojení video technologie se soundbarem je v AV oblasti stále ještě relativně novou věcí. Videobar Biamp Parlé VBC 2500 je vhodným univerzálním řešením, které optimalizuje zvuk pro každý konferenční prostor. Dva chytré reproduktory navíc pracují s algoritmem hlubokého učení pro redukci šumu. Tento videokonferenční systém je součástí rodiny produktů Biamp Parlé, která zahrnuje také stropní, stolní a závěsné mikrofony.

„Univerzální konferenční panel Biamp Parlé s technologiemi Biamp Audio Intelligence a Biamp Video Intelligence poskytuje prvotřídní audiovizuální zážitky pro malé a středně velké konferenční místnosti. Využívá pole 27 mikrofonů a technologii Biamp Beamtracking k aktivnímu sledování a inteligentnímu míchání hovorů z celé místnosti,“ říká Andrej Hronec, ředitel společnosti Audiopro.

Dva inteligentní reproduktory panelu využívají kompenzaci zkreslení a technologii dynamického zvýraznění basů k vytvoření zvuku vyplňujícího místnost s vynikající reprodukcí řeči. Model VBC 2500 je také vybaven automatickým systémem ladění Biamp Launch, který optimalizuje zvuk pro každý konferenční prostor.  Dva chytré reproduktory navíc pracují s algoritmem hlubokého učení pro redukci šumu. K vynikající reprodukci řeči využívají rovněž funkci pro kompenzaci zkreslení a technologii dynamického zdůraznění basů.

„Biamp Parlé VBC 2500 obsahuje širokoúhlou 4k kameru určenou pro prostředí konferenčních místností. Kamera obsahuje vysoce kvalitní optiku, která umožňuje streamování videa v rozlišení 1080p při 30 snímcích za sekundu. Kamera využívá technologii automatického rámování, která identifikuje účastníky schůzky a upravuje zaostření a zoom tak, aby byli účastníci stále v obraze,“ dodává Andrej Hronec z Audiopro.

VBC 2500 lze připevnit na stěnu, monitor nebo stůl, zachytí zvuk na vzdálenost sedmi metrů. 12megapixelový senzor kamery dokáže pořídit 30 snímků za sekundu při rozlišení HD (720 nebo 1080) a 4K. Videobar váží cca 4,4 kg a ačkoliv na délku měří téměř metr a je vysoký 10 cm, dokáže překvapivě dobře splynout s interiérem.

Společnost Biamp Systems je přední dodavatel inovativních síťových audiovizuálních systémů pro sofistikované instalace, věnuje se vývoji a výrobě produktů, které pomáhají rozvíjet obrazové a zvukové komunikační technologie. Biamp nabízí profesionální řešení, která umožňují srozumitelnou a přirozenou komunikaci. Od firemních prostor přes nemocnice, letiště až po hotely.