Koncept The Orb se představuje: nabídne využití dvanácti luxusních soukromých sídel po celém světě. První z nich najdeme v českém Protivíně

Nová platforma The Royal Capital Clubu, za kterou stojí královské a další významné rodiny zejména z Jižní Asie, přináší několik zajímavých možností a výhod pro své členy. Například prestižní klubové investování, ale i nově koncept The Orb. Ten se skládá z 12 unikátních soukromých sídel rozmístěných po celém světě, která mohou využívat právě členové The Royal Capital Clubu.

„Tyto jedinečné rezidence tvoří pohodlné a luxusní zázemí pro členy The Royal Capital Clubu. Vždy se jedná o unikátní prostor s naprostým soukromím, bezpečím a na neutrální půdě. Každá rezidence je pečlivě vybírána s ohledem na její historickou hodnotu či výjimečnost místa, přesto typickou pro každou danou lokalitu. Společně s unikátní architektonickou formou vytváří jedinečný poměr mezi tradicí a moderním přístupem,“ říká Martin Klouček, prezident The Royal Capital Clubu.

„Základní koncepční myšlenkou je časová osa minulost, přítomnost a budoucnost, kdy se na půdě The Orb snažíme propojit historii s hlubokou tradicí a budoucnost plnou inovací. Historie a tradice představovaná tradičními královskými rodinami, jejichž zástupci jsou hlavními představiteli The Royal Capital Clubu. Stejně tak některé objekty a místa vybraná pro The Orb koncept pocházejí například až ze 12. století a nesou tak tradiční hodnoty,“ uvádí Věra Nagyová, hlavní architektka projektu The Orb, která má na starosti architektonické studio ARCH.IC.

Rezidence jsou přitom uzpůsobeny tak, aby členům The Royal Capital Clubu sloužily jak k pracovním potřebám, tak odpočinku s rodinou a relaxaci, to vše v naprostém soukromí s exkluzivními službami. Každá z rezidencí je kombinací dvou prvků, které naplňují podstatu každého objektu: Business, Passion, Resort a Retreat.

Business: sídla se špičkovými službami na míru The Royal Capital Clubu pro business potřeby jejich členů umístěné na nejlepších mezinárodních místech a křižovatkách a vybavené jedinečnými prezentačními technologiemi a sály.

Passion: jedinečná místa se zaměřením na nejoblíbenější činnosti členů a předměty podporující maximální zážitek.

Resort: místa s prostorem pro užívání si života v naprostém soukromí.

Retreat: destinace zaměřené na ozdravení sám sebe, svého zdraví, pocitu bezpečí a lásky k sobě samému.

„Koncept The Orb se také snaží do dané lokace přinést co největší rozvoj okolí a jeho potenciálu tak, aby byl pozitivním přínosem pro všechny. Tato celá filozofie je již aplikována na prvním z 12 The Orbs, který je situovaný v České republice. Jedná se o zámek Protivín a jeho podzámčí,“ říká Martin Klouček.

The Orb Château Protivín, který je první kombinací Resort a Retreat konceptu, tedy odpočinku v soukromí s rodinou. Jedná se o zámek, který se nachází na malebném jihu České republiky. Svou historií sahá velmi daleko, až ke gotické tvrzi, později patřil mimo jiné do majetku krále a císaře Karla IV. Objekt nabídne nejen ubytovací kapacity se vzdělávacími a reprezentativními prostory pro účely investorů a partnerů, ale také spa a úžasný anglický park s mnoha zajímavými prvky pro poklidné rozjímání a odpočinek.

„Další rezidence The Orb se plánujeme postupně vybudovat v Německu, Itálii, Malajsii a na dalších zajímavých místech, která The Royal Capital Clubu postupně bude představovat,“ dodává Věra Nagyová.

The Royal Invest Fund of Kelantan (RIFK), jehož je The Royal Capital Club součástí, má v rámci královského fondu a poradenské sítě společnosti IC Group zastoupení ve více než patnácti zemích světa. V rámci skupiny společně spravují více než 50 miliard EUR. IC Group, která má své zázemí i v Česku, spravuje aktiva silným rodinným investorům a působí v rámci investorského programu The Royal Capital Club především v Evropě, Malajsii, Střední Asii, na Středním a Dálném Východě a v Jižní Americe.

The Royal Capital Club je apolitická skupina, která v rámci členství nabízí mnoho benefitů nejvyšší úrovně: nejen užívání luxusních unikátních objektů v rámci The Orb projektu, ale i možnost investovat a být blízko „royal“ skupině, malajskému králi a členům světové aristokracie nebo účast na networkingových, vzdělávacích a společenských akcích a mnoho dalších.

Více informací najdete na:

theorb.com.my

chateauprotivin.com