Hořčíkový krém proti stresu či namožení svalů nejen po sportu s rychlým účinkem

Trápí vás občasné křeče či namožení svalů při běhání, fitness, jízdě na kole či u dalších sportů? A nebo jenom, když se ráno probudíte v posteli? Jste často ve stresu? Možná vám chybí hořčík. Po draslíku je hořčík druhým nejdůležitějším minerálem v těle. Oba hrají zásadní roli ve zdraví buněk a tkání. Hořčík je v našem organismu součástí stovek biochemických procesů a jeho vyrovnaná hladina je důležitá v mnoha ohledech.

Česká firma vyvinula speciální variantu hořčíku. Unikátní magnéziový krém MGcream účinkuje okamžitě přímo v místě potřeby. Takže po aplikaci například po namožení svalu po běhání funguje ihned. Krém obsahuje navíc OptiMSM, což je organická síra nejvyšší farmaceutické kvality, která zvyšuje pevnost kolagenových vláken. Obsahuje také čtyři bylinné extrakty pro snížení otoků, modřin a zánětů.

MGcream, magnézium ve formě krému (jehož účinnost je 5x rychlejší než tabletky, oleje či nápoje) si můžete pořídit na mgcream.com či u specializovaných prodejců. Cena 50 ml balení je 750 Kč.