Novinky z české dílny spodního prádla značky Styx

Populární značka spodního prádla Styx představuje novinky v pánském, dámském i dětském sortimentu.

Hlavní výhodou produktů Styx je vedle kvalitních a pohodlných materiálů také to, že veškerý sortiment vyrábí firma v České republice. Má tak absolutní kontrolu nad kvalitou materiálů i zpracováním ve všech fázích výroby. Před uvedením do prodeje je pak každý jednotlivý vyrobený kus ještě pečlivě kontrolován ručně.

Dámské

Hravé dámské trenky Styx s jednorožci

Roztomilé a zároveň sexy, takové jsou dámské trenky z nové kolekce, které jsou ušity ze 100% bavlny. Mají perfektní střih, který nezklame v žádné situaci, ani při sportu. Nové trenky značky Styx s motivy jednorožců a černou gumou v pase zaujmou na první pohled a zároveň jsou velmi pohodlné. Mají sportovní střih, malé rozparky po stranách nohavic a vytkávanou gumu v pase, díky tomu nikde netlačí, ani neškrtí a jsou komfortní pro celodenní nošení.

K dostání jsou za 349 Kč na www.styx-underwear.cz, na www.trenyrkarna.cz a u dalších předních prodejců spodního prádla a módy.

Fotografie v tiskové kvalitě je ke stažení zde:

Barevné dámské trenky Styx s party motivem

Hledáte do svého šatníku pohodlné trenky ze 100% bavlny s perfektním střihem, které se budou hodit na kteroukoliv denní aktivitu, třeba i na sport? Pak byste měli zaměřit pozornost právě na nové trenky značky Styx s barevnými party motivy drinků a červenou gumou v pase, které zaujmou na první pohled a zároveň jsou velmi pohodlné. Mají sexy střih, malé rozparky po stranách nohavic a vytkávanou gumu v pase, díky tomu nikde netlačí, ani neškrtí a jsou komfortní pro celodenní nošení.

Fotografie v tiskové kvalitě je ke stažení zde:

Barevné dámské trenky Styx s motivem stavebnice

Hravé dámské trenky, které jsou ušity ze 100% bavlny. Mají perfektní střih, který nezklame v žádné situaci, ani při sportu. Nové trenky značky Styx s barevným vzorem lego stavebnice a červenou gumou v pase zaujmou na první pohled a zároveň jsou velmi pohodlné. Mají sportovní střih, malé rozparky po stranách nohavic a vytkávanou gumu v pase, díky tomu nikde netlačí, ani neškrtí a jsou komfortní pro celodenní nošení.

Fotografie v tiskové kvalitě je ke stažení zde:

Sladké trenky Styx art candies s růžovou vytkávanou gumou v pase

Dámské trenky s motivem sladkostí jsou ušity v krátkém sportovním střihu, který lichotí postavě a zároveň jsou velmi pohodlné na nošení. Mají vytkávanou gumu v pase, která nikde netlačí a navíc mají malé rozparky po stranách nohavic. Jsou ušity ze 100% bavlny, jak už je u české značky Styx zvykem.

K dostání jsou u vybraných prodejců a na www.styx-underwear.cz a www.trenyrkarna.cz za 349 Kč.

Foto zde:

Barevné trenky Styx art skica s červenou vytkávanou gumou v pase

Dámské trenky s pestrobarevnými motivy různých tvarů jsou ušity v krátkém sportovním střihu, který lichotí ženské postavě. Mají vytkávanou gumu v pase, která nikde netlačí a navíc mají malé rozparky po stranách nohavic, takže jsou velmi pohodlné na celodenní nošení, ale i na spaní. Jsou ušity ze 100% bavlny, jak už je u české značky Styx zvykem.

Foto zde:

Kostkované dámské sportovní trenky Styx v pastelových barvách

Dámské sportovní trenky v pastelových barvách, které nadchnou sportovkyně i pohodářky. Přívlastek sportovní mají především díky vytkávané gumě, která nikde netlačí ani neřeže, a malým rozparkům po stranách nohaviček. Hodí se proto nejen na sportovní aktivity, ale také pro celodenní pohodlí i pro chvíle odpočinku doma na gauči nebo na spaní. Maximální pohodlí trenkám dodává kromě střihu také jejich kvalitní zpracování a materiál ze 100% bavlny.

Dámské trenýrky jsou k dostání v originálním balení za 349 Kč na www.styx-underwear.cz a na www.trenyrkarna.cz.

Fotografie v tiskové kvalitě jsou ke stažení zde:

Dámská sportovní podprsenka a kalhotky Styx

Hledáte pohodlné spodní prádlo na sport? Nové sportovní prádlo značky Styx je přizpůsobené právě potřebám žen i dívek, tak aby se při sportu cítily komfortně. Vyrobené je z příjemného materiálu, který kombinuje bavlnu, modal a lycru. Dámská podprsenka i kalhotky zaručí maximální pohodlí při jakémkoliv sportovním výkonu, díky použitému materiálu je prádlo příjemné na těle a zároveň prodyšné, takže se v něm budete cítit opravdu skvěle.

K dostání jsou ve dvou barevných kombinacích v bílé s černou gumou, nebo v celočerné. Podprsenka je k dostání za 599 Kč a kalhotky za 399 Kč ve velikostech S-XL na www.styx-underwear.cz a www.trenyrkarna.cz.

Pánské

Limitovaná edice černo-zlatých pánských sportovnch boxerek Styx KTV: "Lvi žerou první" a "V ložnici je jenom jeden král"

Česká značka spodního prádla Styx a bojovník MMA Karlos „Terminátor“ Vémola vytvořili limitovanou kolekci sportovních sexy boxerek. Boxerky jsou ušity v perfektně padnoucím a komfortním střihu, z kvalitních materiálů v černo zlatém designu s hláškami na nohavičkách "Lvi žerou první" a "V ložnici je jenom jeden král".

Materiál boxerek je kombinace bavlny, antibakteriálního modalu a lycry, díky tomu jsou velice pohodlné na celodenní nošení a aktivity všeho druhu. Kvalita provedení a střih zaručuje, že vytkávaná guma ani látka či švy nebudou nikde škrtit ani omezovat. Boxerky jsou baleny do speciální VIP dárkové krabičky.

K dostání jsou s kratšími a delšími nohavičkami za 499 Kč na www.styx-underwear.cz a www.trenyrkarna.cz.

Pánské trenky Styx art toohot

Nové žhavé trenky toohot z kolekce art ve výrazných barvách žluté, modré, červené a černé jsou ušity v perfektně padnoucím střihu, který je značkou Styx léty prověřený, Trenky tak nikde netlačí, neškrtí ani neškrábou. Mají poklopec s knoflíčkem a v zadní části vloženy pátý díl pro ještě větší pohodlí. Ušity jsou ze 100% bavlny, takže se hodí na celodenní nošení, na sport nebo na spaní.

K dostání jsou u vybraných prodejců a na www.styx-underwear.cz nebo www.trenyrkarna.cz za 399 Kč.

Pánské trenky Styx art hra

Nové trenky s designem videohry ve výrazné modro černé barvě. Jsou ušity v perfektně padnoucím léty prověřeném střihu, díky kterému nikde netlačí, neškrtí ani neškrábou. Mají poklopec s knoflíčkem a v zadní části vloženy pátý díl pro ještě větší pohodlí. Ušity jsou ze 100% bavlny, takže se hodí na celodenní nošení, na sport nebo na spaní.

Pánské trenky Styx art Gatsby

Nové zlato-černé trenky Gatsby z kolekce art jsou ušity v perfektně padnoucím střihu, který je značkou Styx léty prověřený. Trenky tak nikde netlačí, neškrtí ani neškrábou. Mají poklopec s knoflíčkem a v zadní části vloženy pátý díl pro ještě větší pohodlí. Ušity jsou ze 100% bavlny, takže se hodí na celodenní nošení, na sport nebo na spaní.

Pánské trenky Styx art zombie

Nové trenky s designem zubatých kreslených zombie ve výrazné světle modré barvě. Jsou ušity v perfektně padnoucím střihu, díky kterému nikde netlačí, neškrtí ani neškrábou. Mají poklopec s knoflíčkem a v zadní části vloženy pátý díl pro ještě větší pohodlí. Ušity jsou ze 100% bavlny, takže se hodí na celodenní nošení, na sport nebo na spaní.

Pánské trenky Styx art maskáč

Nové trenky v odstínech šedi s maskáčovým vzorem. Díky perfektnímu střihu skvěle padnou a navíc nikde netlačí, neškrtí ani neškrábou. Mají poklopec s knoflíčkem a v zadní části vloženy pátý díl pro ještě větší pohodlí. Ušity jsou ze 100% bavlny, takže se hodí na celodenní nošení, na sport nebo na spaní.

Foto zde:

Barevné pánské kostkované trenky Styx s výraznou vytkávanou gumou v pase

Nové výrazné kostkované vzory pánských trenek s barevnou vytkávanou gumou v pase perfektně sedí a navíc vypadají skvěle. Kostkované vzory trenýrek jsou dlouhodobě číslo jedna, proto značka Styx přichází stále s novými vzory. Trenýrky jsou ušité ze 100% bavlny, díky čemuž jsou velmi pohodlné na celodenní nošení, ale i na klasické domácí povalování. Mají poklopec s knoflíčkem, v zadní části vloženy pátý díl, takže se nikde nezařezávají, navíc na bocích nohaviček jsou rozparky, které umožňují mnohem rozsáhlejší pohyb a tím pádem i mnohem lepší mobilitu. Guma je vytkávaná a horní část zdobí barevná nášivka loga Styx.

K dostání jsou v různých barvách od oranžové, červené, modré, fialové až po kombinaci barev, které vždy kontrastují s výraznou gumou v pase, díky které trenýrky působí moderním dojmem a přesně sedí na svém místě.

Cena je 399 Kč na www.styx-underwear.cz a www.trenyrkarna.cz, k dostání jsou také u dalších vybraných předních českých prodejců.

Fotografie v tiskové kvalitě jsou ke stažení zde:

Pohodlné a kvalitní pánské boxerky Styx v různých provedení v křiklavých i decentních barvách

Boxerky Styx jsou vytvořeny z příjemného a kvalitního materiálu kombinace bavlny, antibakteriálního modalu a lycry, jsou tak velice pohodlné na celodenní nošení a aktivity všeho druhu. Kvalita provedení a střih zaručuje, že guma v pase nikde neškrtí, netlačí ani neomezuje. K dostání jsou v různých barevných variantách s krátkou nebo delší nohavičkou a s klasickou nebo vytkávanou gumou v pase ve sportovním stylu za 399 Kč na www.styx-underwear.cz a www.trenyrkarna.cz.

Fotografie v tiskové kvalitě jsou ke stažení zde:

Barevné funkční boxerky Styx s prodlouženou nohavičkou

Pánské funkční boxerky Styx jsou vyrobeny a přizpůsobeny pro pohodlné nošení jak střihem, tak materiálem. Látka je ošetřena stříbrem a technologií coolmax active, čili je prodyšná a antibakterální. Široká vytkávaná guma v pase netlačí ani nekouše. Tyto funkční boxerky mají prodloužené nohavičky, které jsou pro pohodlí při sportu důležité, jelikož se nohavičky díky tomu neshrnují do horní oblasti třísel a jsou tak příjemné na těle i během sportování.

Boxerky jsou k dostání za 499 Kč na www.styx-underwear.cz a na www.trenyrkarna.cz.

Fotografie v tiskové kvalitě jsou ke stažení zde:

Tyrkysové funkční boxerky Styx:

Modré funkční boxerky Styx s červeným detailem a vytkávanou gumou v pase:

Dětské

Veselé zeleno-žluté banánové trenky Styx

Chcete svým ratolestem dopřát kvalitní trenky a navíc mít možnost se s nimi barevně sladit? Pak by vám trenky Styx neměly uniknout. Dětské trenky Styx s motivem banánů v křiklavě žluto-zelené barvě jsou na míru vyrobené pro malé i velké děti. Ušity jsou ze 100% bavlny a mají klasickou gumu v pase, která nikde neškrtí ani se nezařezává. Pokud se chcete s dětmi barevně sladit, tak není nic jednoduššího, než si vybrat stejný nebo podobný motiv na e-shopu značky Styx.

Dětské trenky jsou k dostání za 249 Kč na www.styx-underwear.cz a www.trenyrkarna.cz a v kamenných prodejnách vybraných prodejců a dalších předních českých e-shopech.

Šťavnaté červeno-zelené melounové trenky Styx

Dopřejte svým nejmenším kvalitní trenky. Trenky Styx navíc umožňují barevně se sladit v celé rodině. Dětské trenky s motivem melounů v křiklavě červeno-zelené barvě jsou na míru vyrobené pro malé i velké děti. Ušity jsou ze 100% bavlny a mají klasickou gumu v pase, která nikde neškrtí ani se nezařezává. A pokud se chcete s dětmi barevně sladit, tak není nic jednoduššího, než si vybrat stejný nebo podobný motiv na e-shopu značky Styx.

Foto zde:

Barevné trenky se sladkostmi Styx candies

K dostání jsou za 249 Kč na www.styx-underwear.cz a www.trenyrkarna.cz.

Fotografie v tiskové kvalitě je ke stažení zde:

Černé trenky s oblíbeným jídlem Styx food

Dětské trenky s veselými motivy těch nejoblíbenějších dětských jídel jako jsou hamburgery, pizza, hot dogy, hranolky, kuře, špízy nebo wrap. Trenky jsou ušity ze 100% bavlny, díky čemuž jsou velmi pohodlné jak na celodenní nošení, tak na lenošení. Mají poklopec s knoflíčkem a v zadní části vložený pátý díl, díky tomu se nikde nezařezávají, neškrtí ani neřežou a příjemně se nosí.

K dostání jsou za 249 Kč na www.styx-underwear.cz a www.trenyrkarna.cz.

Image foto rodina:

downloadPlná velikost

Dětské trenky STYX banány

Dětské trenky STYX melouny

Klasické trenky Styx art hra

Klasické trenky Styx art maskáč

Klasické trenky Styx art Gatsby

Klasické trenky Styx art toohot

Klasické trenky Styx art zombie

Pánské trenky Styx pivo

Dámské sportovní trenky STYX candies

Dámské sportovní trenky STYX skica