Nová kolekce Eastpak Re-Built to Resist sází na udržitelnost snížením odpadu se zachováním patřičné dávky stylu

Americká kultovní značka Eastpak představuje novou kolekci batohů, která si zachovává jedinečný styl a přitom myslí na životní prostředí. Každý design je vyroben z jedné potištěné látky a jedné barevné látky, takže každý styl batohu je jedinečný. Prostřednictvím kolekce nazvané „RE-BUILT TO RESIST“ přeměňuje Eastpak staré styly na výjimečné kousky, kterými se snaží snížit odpad.

Kolekce se obsahuje 67 modelů batohů Padded Pak’s, vyrobené na první pohled s nesourodými látkami ze starších produktů. Vznikla tak nevšední a neotřela kombinace efektů barevných bloků. Design batohů Eastpak jsou vyrobeny z odolných materiálů, aby vydržely aktivní životní styl. Značka se vyznačuje také zárukou 30 let, která nabádá zákazníky, aby nakupovali kvalitně a méně. Batoh tak není pouze sezónní záležitostí, ale je věrným parťákem do města, do školy či do práce a vždy se na něj můžete spolehnout.

Kromě ikonického designu a kvalitního zpracování z jednoho kusu pevné látky jsou také ohleduplné k zádům, protože všechny batohy mají vypolstrovaná záda i ramenní popruhy pro ještě pohodlnější nošení. Eastpak chce zdůraznit důležitost upcyklování zboží a to, jak lze tímto procesem dosáhnout nového kusu, ale jakmile se podíváte blíže, stále má svoji vlastní historii a příběh původu.

Batoh Eastpak Recycled Padded Pak'r

Elegantní batoh, který je možné nosit jak do školy, do práce či na každodenní aktivity. Je vyroben z odolného, nepromokavého materiálu a má kvalitní zipy, které se nezasekávají. Batoh má hlavní kapsu a přední kapsu se zapínáním na zip. Je vyrobený z dvou odlišných látek, které dodávají neotřelý design každému batohu.

K dostání jsou v různých barevných variantách za doporučenou cenu 1300 Kč ve vybraných e-shopech a ve specializovaném internetovém obchodě www.urbanbrands.cz