Kärcher otevřel další dvě vlastní prodejny, v pražských Štěrboholech a Jihlavě

Společnost Kärcher, přední výrobce čisticí a úklidové techniky, otevřela další dvě moderní prodejny. Zákazníci je najdou v pražských Štěrboholech a v Jihlavě a mohou si zde potřebnou techniku nejen koupit, ale i zapůjčit. Stejně tak jim je k dispozici školený personál pro odborné poradenství.

Ve všech Kärcher Centrech zákazníci najdou široký výběr čisticích přístrojů, příslušenství a čisticích prostředků pro soukromé i firemní použití. Vhodné řešení zde nalezne jak ten, kdo hledá vysokotlaký čistič či vysavač pro svoji domácnost nebo zahradu, tak i ten, který hledá systémové řešení v oblasti čištění pro svůj podnik či instituci. Odborný personál je připraven poradit a najít individuální řešení z oblasti čištění.  V případě, že zákazník potřebuje doma vyčistit pouze koberec nebo vysát nepořádek po provedených opravách, může si zde potřebný přístroj jednoduše zapůjčit.

„Jsem velice ráda, že se nám daří v ČR rozšiřovat nejenom portfolio našich výrobků a řešení, ale že se nám daří také rozšiřovat počet našich poboček, abychom byli co nejblíže zákazníkům. Nyní máme již 8 vlastních Kärcher Center - v Praze vedle Štěrbohol také v Praze 5, dále pak v Modleticích u Prahy, Kolíně, Mladé Boleslavi, Teplicích, Jihlavě a Brně. Devátou pobočkou je pak Outlet v Praze 5. Již nyní připravujeme další novou prodejnu ve Zlíně, kterou se chystáme otevřít na jaře příštího roku,“ říká Milada Skutilová, jednatelka Kärcher ČR.

Seznam všech poboček, stejně tak partnerských prodejců, naleznete zde.